lunes, abril 30, 2007

CANDIDAT NÚMERO 2


El passat mes de juny quan vaig acabar la llicenciatura d'Economia em van oferir coordinar la campanya de les autonòmiques del mes de novembre de l'any 2006 i posteriorment la campanya de les municipals 2007 a Osona. Evidentment l'experiència és i esta essent molt enriquidora i una etapa de formació constant en el meu dia a dia. Però bé, en les dues campanyes he tingut dues agradables sorpreses perquè els equips de persones amb els que treballo m'han donat confiança per encapçalar els projectes i formar part de les candidatures, en primer lloc com a número 70 a la llista del PSC-CpC i actualment com a número 2 a la llista del PSC-PM Centelles. Evidentment totes dues em fan molta ilusió pero com a socialista el projecte municipal és la màxima expressió de compromís i de lluita per fer possible un altre món i si a més tenim en compte la gent que m'envolta i tot el que puc aprendre anant de número 2 darrera en Miquel Arisa és i serà una de les millors oportunitats d'aprendre que m'ha ofert la vida. Per tant, gràcies a totes les persones que confien i que em donen suport per aquesta oportunitat i aquest repte. Tanmateix el grup de persones que m'acompanyarà en aquesta nova aventura seran:


1 MIQUEL ARISA COMA
2 JOSEP PARE AREGALL
3 MARGARITA PRAT CREUS
4 MIQUEL GARCES NADEU
5 ANA MARIA CHAVEZ CALM
6 PERE MULERO ESCOBAR
7 ALEXIS TOLL CASADESUS
8 EDUARD BANQUERI FORNS-SAMSO
9 CRISTINA RAMOS CAPDEVILA
10 MARIA ROSA DIAZ SEGURA
11 JOANA ARAGALL MUSACH
12 LAURA PEREZ VERDAGUER
13 PERE FIGUERAS FREIXAS
Suplents
14 JOAN SOLER MATA
15 MARIA BERNADETA QUINTANA CURA
16 JOSEP MARIA CASANOVAS BAYO
17 PERE MORA ROMAGOSA
18 IMMA VALLDENEU BIGAS
19 JOAN CASALS VALLRIBERA
20 NOELIA PASCUAL IBAÑEZ
21 JOAN BADOSA TARGARONA
22 ROSER CASTRO BAENA

lunes, abril 09, 2007

PIENSA EN ESTO

Aquests dies a Lloret... bé, els pocs dies que hi he estat, hem parlat entre d'altres coses dels anuncis de la tele... i com no, el del nou seat león que invita a la reflexió basant-se en un fragment de l'escrit de Julio Cortázar "Preámbulo a las instrucciones para dar cuerda a un reloj"... que aquí us adjunto perquè també hi reflexioneu: "Piensa en esto: cuando te regalan un reloj te regalan un pequeño infierno florido, una cadena de rosas, un calabozo de aire. No te dan solamente un reloj, que los cumplas muy felices, y esperamos que te dure porque es de buena marca, suizo con ancora de rubíes; no te regalan solamente ese menudo picapedrero que te ataras a la muñeca y pasearas contigo. Te regalan -no lo saben, lo terrible es que no lo saben-, te regalan un nuevo pedazo fragil y precario de tí mismo, algo que es tuyo, pero no es tu cuerpo, que hay que atar a tu cuerpo con su correa como un bracito desesperado colgandose de tu muñeca. Te regalan la necesidad de darle cuerda para que siga siendo un reloj; te regalan la obsesión de a atender a la hora exacta en las vitrinas de las joyerías, en el anuncio por la radio, en el servicio telefónico. Te regalan el miedo de perderlo, de que te lo roben, de que se caiga al suelo y se rompa. Te regalan su marca, y la seguridad de que es una marca mejor que las otras, te regalan la tendencia a comparar tu reloj con los demas relojes. No te regalan un reloj, tu eres el regalado, a tí te ofrecen para el cumpleaños del reloj"... Per si algú no ha vist l'anunci... que cliqui sobre la imatge! BONA SETMANA!!

10 anys


Avui he llegit a la vanguardia que feia 10 anys que es va iniciar el fenòmen dels blocs i bé, això m'ha cridat l'atenció, he visitat les primeres pàgines, altres blocs, etc. fins que he anat a parar a una altra noticia que parlava dels premis del youtube... i bé, entre aquests, la millor cançó. A mi particularment m'ha agradat i en conseqüència aquí us l'adjunto... i segurament no serà l'última perquè cada vegada més aniran sortint noves iniciatives i nous grups que es donaran a conèixer a travès d'internet... o no?

jueves, abril 05, 2007

Setmana Santa

Avui en dia, tothom té ganes que arribi la setmana santa per marxar i desconectar però realment... que celebrem per Setmana Santa?, doncs "La Semana Santa es el periodo sagrado del cristianismo que transcurre desde el Domingo de Ramos hasta el Domingo de Resurrección, desde el punto de vista litúrgico. Es el período de más intensa actividad dentro de la Iglesia, por ser la Semana en la que se hace un memorial de la Pasión, Muerte y Resurrección de Jesucristo." Però bé, actualment la gent coincidiria en dir que comença amb el mercat del ram de Vic i acaba amb el diumenge de caramelles i el dilluns de mona i qualsevol canal de la tele fan el mateix! jeje!! jo aquest any... marxo un parell de dies a Lloret, per aquest motiu us deixo amb aquesta imatge que representa un poble de costa... però també que algu o altre ha de vigilar el poble, no? jeje!! en fi... BONA SETMANA SANTA!!