lunes, diciembre 31, 2007

FELIÇ 2008!


Avui, dia de Santa Coloma i per tant dia de Festa Major a Centelles us desitjo unes molt bones festes i un feliç 2008! i evidentment a tots els centellencs i centellenques Molt Bona Festa Major!

lunes, diciembre 17, 2007

CAGUM EL PARE NOEL...





Des de l'últim dia que vaig escriure fins avui han passat moltes coses, fins el punt que en el seu moment estavem a punt de celebrar la castanyada i ara estem a punt d'iniciar un nou any! i bé, entre aquestes coses jo ja he fet més de 8000 km amb el cotxe... i ho ser perquè el nou cotxet va mu bé... (tot i que sense claus... no funciona! jeje!!).


Avui m'he animat a escriure perquè ahir vaig llegir que una senyora de 96 anys tenia el seu bloc que li havia regalat el seu net als 95 anys (http://amis95.blogspot.com/) i aixo m'evidencia de la importància que tenen les noves tecnologies en el nostre dia a dia... i tal i com fa deu anys enrera tenir la sort que els reis o el tió et regalessin una consola era una sort, avui en dia veure alguna carta d'algun infant demanant un joc de taula... es una sort!! i aprofito aquestes línies no per demanar un consum amb criteri, perquè tal i com està tot... el consum serà amb criteri per força!! si no per demanar que la majoria de pare noels que pengen pels balcons i finestres... no em suggereix que el tió estigui passant per un bon moment...


i bé... podria dir moltes coses pero de moment ho deixarem aquí amb una explicació que m'ha anviat algú molt especial... i que ens recorda que som el 2007! no us desitjo bon any... perquè confio tornar-me a connectar... pero en tot cas si que us avanço un bon nadal (fixeu-vos amb el gorro... i bé, a contracor us felicito així... perquè si treieu el gorro us recordareu de la llibertat d'expressió i el bon moment amb el que es troba...)!!



SAPS QUE VIUS A L'ANY 2007 QUAN...


1. Per casualitat poses el teu password al microones.


2. Fa anys que no jugues al solitari amb cartes de veritat.


3. Tens una llista de 15 números de telèfon per trucar a una família de 3 persones.


4. Envies un correu a un company que treballa a la taula del costat de la teva.


5. Has perdut el contacte amb alguns amics i familiars perquè no tenen una adreça de correu electrònic.


6. Arribes a casa després d'un dia de feina i respons al telèfon com si encara estiguéssis a l'oficina.


7. Apretes el zero del telèfon de casa per agafar línia.


8. Estàs al teu lloc de treball des de fa 4 anys però has treballat per a 5 empreses diferents.


10. Tots els anuncis de TV sobreimpressionen una adreça web a la pantalla.


11. Tens un atac de pànic si surts de casa sense el teu mòbil i tornes per agafar-lo.


12. T'aixeques pel matí i, abans de prendre't el cafè, la primera cosa que fas és anar al teu ordinador a veure si s'ha descarregat alguna cosa a l'Emule.


13. Inclines el cap per somriure :-)


14. Estàs llegint aquest text, hi estas d'acord i somrius...


15. ... pitjor encara! Ja saps a qui reenviaràs aquest correu!!!


16. Estàs massa ocupat per adonar-te que no hi ha el número '9' a aquesta llista.


17. Has comprovat de seguida si hi havia o no el 9 ala llista!




CONSELL: Quan la teva feina et tingui fart, estiguis a punt d'agafar una depressió i, a la tevea empresa res funcioni com voldries, fes això: > > > > Atura't a la primera farmàcia que veguis i compra un termòmetre rectal > 'Johnson and Johnson' (només d'aquesta marca). Obre'l i llegeix les instruccions. > > Trobaràs aquesta frase: 'cada termòmetre rectal Johnson and Johnson ha estat provat personalment a la nostra fàbrica'. > Llavors tanca els ulls i repeteix en veu alta 5 cops seguits: 'estic content de no treballar al departament de qualitat de Johnson and Johnson'!!!! > > I ARA RIU!