viernes, octubre 24, 2008

RUTES per Centelles

Aquest diumenge comencen les rutes guiades pel municipi de Centelles. La veritat es que des d'un ajuntament es fan moltes activitats i es coordinen molts projectes i aquest cap de setmana n'és un clar exemple. Evidentment, tots els projectes i totes les activitats tenen la seva rellevància i els desenvolupes amb entusiasme i constància i quan portem poc més d'un any de treball poder dir que ja inaugurem una nova escola bressol municipal pel municipi és molt important i un clar reflex que les coses es fan amb ilusió i constància. Al mateix temps, poder continuar donant suport a les entitats com seria el cas de la festa d'inici del cau o la primera trobada de la gent gran de Centelles, són alttres exemples d'aquest cap de setmana que evidencien aquest treball.


Tanmateix, un dels projectes que més ilusió em fa poder estrenar és el de les rutes guiades per Centelles. Evidetment es un tema de comerç i no és nou perquè a les últimes festes majors de Centelles ja les hem realitzat, pero el que es nou es que ara les rutes han estat elaborades i seran realitzades per joves historiadores del municipi, des de l'ajuntament evidentment s'ha impulsat, assessorat i colaborat en la seva redacció i elaboració pero en el fons, amb la política acabes fent amics i aquest treball es fruit de la bona entesa i les ganes de treballar entre els tres regidors més joves de centelles: La Cristina Ramos (Joventut), l'Anna Chàvez (Patrimoni, Cultura) i Josep Paré (Promoció econòmica). Aprofito per agraïr el treball de les nostres guies: Laura casanovas i Cristina Sanjuan, si elles no s'haguessin cregut el projecte... avui no n'estariem parlant! Per tant, ja ho sabeu tots, els diumenges, a Centelles és mercat i ara podeu gaudir de rutes pel nostre entorn!

martes, octubre 21, 2008

Nova executiva PSC Osona

Salutacions,

Ara feia dies que no escrivia i demano disculpes (en un proper post ja us explicaré on estava), pero bé, simplement deixar constància de l'imatge de la nova executiva del PSC Osona i aprofitar aquest post per felicitar als meus companys i companyes i evidentment i d'una forma molt especial a en Miquel Arisa que repeteix com a Primer Secretari, a en Miquel Franch, que repeteix com a viceprimer i en Sergi Vilamala com a secretari d'organització. Jo ocuparé la secretaria de finances i evidentment, la Bet i en Rafa, companys de les JSC Osona, enhorabona i ànims per formar part d'aquest nou equip.

Com a PSC Osona, estem treballant bé, ens estem consolidant a la comarca a base de treballar de forma seriosa i coherent i per tant, els reptes de futur que tenim, que són molts i no seran fàcils requereixen ilusió i tenacitat.