lunes, agosto 24, 2009

Festa Major!

Aquesta setmana tot va tornant a la normalitat i aixo em confirma que tot i el context actual el dia 15 continua essent un punt d'inflexió per recordar-nos que estem en ple agost, que el món es paralitza i que qui més qui menys i amb major o menor mesura tothom busca escapulir-se de les rutines anuals i refugiar-se en algun indret per descobrir... o precisament descobert i per aixo s'hi torna, no?
Segurament per molta gent l'estiu acaba quan es torna a treballar... però a Centelles això no es ben bé aixi (si més no des del meu punt de vista), ja que tant pels que han fet vacances com pels que encara les han de fer... l'estiu acaba amb la festa major i més concretament desprès dels Focs que es realitzen la nit de l'1 de setembre.
Aquest any la festa major presenta alguna novetat interessant i si més no una bona oferta d'activitats per tots els públics i a diferents espais que fan que al llarg dels actes que es realitzaran durant la setmana. Per mi, a Centelles, la festa major es una festa més de les que realitzem al llarg de l'any i que moltes es realitzen pel teixit associatiu que tenim al municipi i que aquests dies, algunes poden donar a conèixer el que realitzen al llarg de l'any. A més, no oblidem de la funció social que té una Festa Major que possibilita que la gent es pugui anar trobant i anar comentant com passa el temps de ràpid, quina activitat es la millor... i bé, si el temps acompanya nomès em falta desitjar una molt bona festa major a tothom!
Podeu consultar la programació a centelles.cat