domingo, octubre 18, 2009

ARA JA SI...!

Ara ja si... que tinc el facebook vinculat al blog!!
Ara ja si... que ja torno a estar per aki!!
Ara ja si... que he vist el paradís...!!
...Ara ja si... que he vist Formentera!
Ara ja si... que Centelles ja té la llei de barris...!!

I per tant, des de l'ajuntament ja podem continuar treballant amb més i nous recursos per continuar fent de Centelles un poble on viure i conviure!!

I bé... tot i que la bona vida es descobreix quan es poden fer unes vacances de relax, el dia a dia s'ha de disfrutar, i per sort els últims mesos a Centelles hi ha hagut novetats importants com la inauguració de la nova piscina coberta, la inauguració del tanatori, etc. i amb els propers dies també tindrem el carrer sant joan arranjat i facilitant l'acces al centre urbà amb tots els comerços i serveis que hi ha instal·lats!!

Evidentment, us animo a comprar al municipi, en el comerç de proximitat que hi ha, i que tot i els temps difícil que estem vivnt actualmet continuen treballant per oferir qualitat! Per cert, aquest diumenge, mercat del trasto!! (si voleu encara us hi podeu apuntar o, si més no, venir al mercat setmanal i del trasto!)

per cert, la piscina ja està en marxa i un servidor ja l'ha utilitzat... i fantàstic!! no nomès és la inversió pública més important que s'ha realitzat mai al municipi... sinó que és un equipament social, esportiu i sanitari que demostra la voluntat que tenim els regidors de l'equip de govern per facilitar els serveis que necessiten els centellencs i centellenques i, en definitiva, que també se'n puguin beneficiar els habitants del poble del voltant. Bé, els que encara no heu vist la piscina us animo a vistitar-la i per més informació la web de Centelles.

En fi, en un proper post us parlare del castell dels centelles... pero per avui em despedeixo... amb la novetat que el blog ja està vinculat al facebook (tasca que tenia pendent des de que em vaig fer el facebook). Evidentment, en proxims posts també us donare més detalls de la llei de barris i tot el que aixo suposarà per Centelles!!

una abraçada i fins la pròxima!