jueves, diciembre 24, 2009

BON NADAL I FELIÇ 2010

Deixem enrere un 2009 complicat i aviat entrarem a un 2010 incert... pero en tot cas que la il·lusió pel que fem ens animi a poder compartir i disfrutar el dia a dia amb les persones que estimem!

En aquest post m'abstinc de fer valoracions polítiques... i en tot cas el 2010 ja valorarem els pressupostos, el nadal i en general el que ha donat de si el 2009. Simplement convidar-vos a la Festa del Pi el proper 30 de desembe i en definitiva a disfrutar del municipi en aquests dies de Nadal i de Festa Major!

Una forta abraçada i que tinguem tots plegats unes bones festes i una bona entrada al 2010!

miércoles, diciembre 16, 2009

FIRA DE LA TOFONA

Arriba Nadal... i amb aquesta festivitat... arriba la Festa major d'Hivern de Centelles, la Festa del pi, els reis... i quan tots ja tornem a la realitat diària ens arriben els tonis, les bruixes i el carnaval! Llavors... ja s'acosta la primavera i tot i que cada setmana es fan activitats a Centelles, els diumenges sempre hi ha el mercat pels carrers del nucli antic, etc. venen uns dies de tranquilitat!!
Però ara, a més, des de l'any passat... tenim una nova activitat que a mesura que es vagi consolidant... pot ser una bona alternativa comercial i festiva per descobrir el municipi, la seva història i, en definitiva, la seva gent i els seus comerços! i es que el nadal del 2008 vam iniciar la Fira de la tofona... la veritat es que la varem organitzar amb poc temps i amb poca difusió pero tot i així va anar més o menys bé i, aixo, ens ha servit perquè al llarg del 2009 hagim pogut treballar diferents iniciatives per consolidar aquesta Fira amb les activitats que la complementen, com per exemple, la jornada tècnica del dilluns que varem comptar amb Fermí Puig, Jaume Fàbregas, Xavier Pellicer i diferents companys de la uvic, el ctfc i com no, els tofonaires d'osona i de centelles així com els germans puig! a tots ells moltes gràcies per la col·laboració i pel resultat!! (els que ereu nous aquest any potser hi heu trobat a faltar gent... pero aixo es perquè no vareu viure la de l'any passat!jeje!!)

I bé, ara només em falta animar-vos a que aquest dissabte o aquest diumenge us deixeu caure per Centelles i pugueu disfrutar de la Fira de la tofona, amb les diferents xerrades, activitats i parades que hi trobareu i que podreu degustar i comprar formatges amb tofona, embotits amb tofona, oli amb tofona, xocoloata amb tofona,... a més de diferents plats cuinats amb tofona! i si voleu provar la botifarra d'ou amb tofona i la secallona amb tofona de Centelles... el dissabte 19 a les 19h a l'ajuntament hi haurà degustació! i bé, pels que vingueu diumenge, a part de les parades de la fira hi trobareu el mercat setmanal així com una trobada de cotxes clàssics i de cotxes volkswagen antics!

una abraçada,
Pep Paré