lunes, enero 25, 2010

La COM a Centelles

Demà a Centelles hi haurà la tertúlia de la COM Ràdio. Serà en directe de les onze del vespe fins a la mitjanit i el programa "La Nit", que està moderat per en Ramon Miravitllas, comptarà amb els tertulians: José Antonio Coto (Noves Generacions), Gerard Figueras (JNC), el periodista i amic Xavier Ginesta i un servidor (JSC).

L'acte està obert a tots i totes, tan perquè pugueu venir d'oients com perquè pugueu fer intervencions i, en fi, per qualsevol dubte estic a la vostra disposició i pels que vulgueu veure un debat de ràdio en drecte... demà teniu una oportunitat.

una abraçada,
Pep Paré

p.d. suposo que la imatge es d'una campanya real de la COM... en tot cas demà si que la COM us quedarà a prop! A sota us poso una imatge del presentador que aquesta si que es de la pàgina oficial de la COM.

martes, enero 19, 2010

Ens disfressem?!

Amb el nou any... comença l'activitat ludico-festiva que caracteritza els mesos de gener i febrer del nostre municipi.
La primera activitat, els tonis, la podrem gaudir aquest dissabte i a partir del dia 30, les bruixes i els bruixots ens invadiran el municipi per recordar-nos que la setmana del 6 de febrer es carnaval! (per més informació www.centelles.cat)

I bé... jo em pregunto... aquests dies ens disfressem o ens disfressem tots els altres dies de l'any menys aquests? jeje!!

Per part meva... sóc conscient que en aquest blog està pendent la valoració política del 2009... i una previsió pel 2010... (des del meu humil punt de vista) pero bé... ho continuo deixant pendent per una propera ocasió! Però... això si... s'accepten propostes de temes!

una abraçada,
Pep Paré.