miércoles, febrero 02, 2011

Pisos de protecció oficial a Centelles



ÚLTIMA CONVOCATÒRIA PER ACCEDIR AL PROCÉS D’ADJUDICACIÓ DE PISOS DE PROTECCIÓ OFICIAL DE COMPRAVENDA DE CENTELLES

Fins el dia 28 de febrer, està oberta la convocatòria per accedir al procés d’adjudicació dels habitatges de protecció oficial en règim de compravenda de Centelles. Es tracta de tres pisos d’entre 66 i 69 m2, de tres habitacions i amb plaça d’aparcament, que estan ubicats al C. Minguet.

L’adjudicació es farà mitjançant sorteig, entre les persones que compleixin els següents requisits: empadronament d’un any a Centelles, tenir uns ingressos superiors a 10.000 euros durant el 2009 i inferiors a 5’5 vegades l’IPREM, no ser titulars en ple domini sobre algun habitatge, i declarar que, en cas de ser adjudicatari, es destinarà l’habitatge a domicili habitual i permanent.

Cal destacar que es tracta de l’última convocatòria que s’obre per poder entrar al procés d’adjudicació dels pisos. Les persones interessades, hauran de presentar el certificat històric d’empadronament, el certificat de béns immobles emès per l’Ajuntament, el document d’identitat, el llibre de família (si s’escau) i la declaració de renda del 2009 (en el seu defecte, caldrà presentar l’informe de vida laboral juntament amb: el/s certificat/s d’ingressos i retencions de les empreses on s’ha treballat durant el 2009, i/o el certificat dels ingressos o pensions rebudes, emès per l’organisme oficial corresponent).

Les persones interessades poden presentar les sol·licituds i la documentació necessària abans del 28 de febrer, i durant l’horari d’atenció al públic, a l’Ajuntament de Centelles o al PIPA: A l’Ajuntament de Centelles es podran presentar i registrar les sol·licituds de dilluns a divendres de 8h a 2h i dissabte d’11 a 1h. En el cas del PIPA l’horari és de dilluns a dijous de 5h a 8 i divendres de 10h a 1h i de 5h a 7h

1 comentario:

Anónimo dijo...

bookmarked!!, I love your site!
My web blog ; pisos embargados