viernes, abril 08, 2011

Objectiu: 500!

L'any passat a la 2a marató de sang de Centelles varem arribar a les 391 donacions, una xifra considerable, si tenim en compte que a l'any 2006 haviem arribat a les 250. Des del meu punt de vista, que cada any que es fa la marató augmenti la xifra de donants es positiu perquè vol dir que es va ampliant la quantitat de persones que perden la por a donar sang i que, per tant, poden acabar essent donants al llarg de l'any. En aquest sentit, no podem oblidar, que cada trimestre hi ha acapte de sang amb l'objectiu de superar les 100 donacions. Amb els últims anys, l'associació de donants de sang de Centelles ha introduït nous canvis com son els plafons informatius, les pancartes i ha millorat la difusió tant per carta com per sms. A més, han realitzat diferents proves per veure quin dia i quin espai funcionava més i, de moment, el fet de fer-ho en dissabte tot el dia està tenint molt bona acollida. Per tant, enhorabona a l'associació per la feina feta i per la capacitat d'aconseguir els objectius.
Aquest any, amb bon criteri, s'han marcat l'objectiu d'aconseguir 500 donacions de sang i per demà dissabte han programat una diversitat d'activitats per mobilitzar el màxim de gent possible! (evidentment s'ha d'agraïr a les entitats per la seva col·laboració).

Finalment, no oblidem que DEMÀ DISSABTE ES PRESENTARÀ EL LIPDUB SOLIDARI DE CENTELLES!! El lipdub es projectarà al llarg del dia a les escoles Ildefons Cerdà i es podrà comprar el DVD del Lipdub que inclou el Making off a un preu simbòlic. Ara, desprès de l'exit del lipdub, hem d'assolir les 500 donacions!

No hay comentarios: